Woon aan de Weide

WOON aan de Weide,  nieuwbouw in Schuytgraaf Arnhem

VanWonen ontwikkelt hier 20 prachtige nieuwbouw eengezinswoningen. De 8 tussenwoningen, 10 hoekwoningen en 2 onder-een-kapwoningen zijn gelegen in de jonge, dynamische en duurzame wijk Schuytgraaf in Arnhem. Met optimale ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort creëren wij hier samen met u echt uw thuis.
 

Voor de zomer in verkoop!

De nieuwe woonplek in Arnhem Schuytgraaf. Dit project heeft de naam Woon aan de Weide en bestaat uit 8 tussenwoningen, 10 hoekwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Koopsomindicatie vanaf euro 285.000,- v.o.n.
 

Welkom in Woon aan de Weide

Een huis moet een thuis zijn. Een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag, waar uw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar u lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar u zich heerlijk terug kunt trekken en ruimte heeft voor uw hobby’s. In Woon aan de Weide  geniet u van modern wooncomfort, duurzaamheid, de voorzieningen van de stad, de levendigheid van de wijk én de rust.


Nieuwbouw in Arnhem

In Woon aan de Weide heeft u meegedacht over de invulling van de nieuwe woningen en woonomgeving. Uw woonwensen zijn de basis voor het uiteindelijke plan van Woon aan de Weide. Naast het basisontwerp van de woningen, kan men straks in de optionele sfeer uit zeer veel bouwkundige opties kiezen, denk aan bijvoorbeeld een uitbouw van de woning of een dakkapel.

 

Ga naar de projectwebsite

woonaandeweide.nl

SCHRIJF JE IN!

Dan hoor je het als eerste als er
nieuws is over Buurt aan de Weide