Thuis aan de Weide

Thuis aan de Weide,  nieuwbouw  in  Schuytgraaf  Arnhem

Thuis aan de Weide. VanWonen ontwikkelt hier 24 prachtige nieuwbouw eengezinswoningen. De elf rijwoningen, tien tweekappers en drie vrijstaande woningen zijn gelegen in de jonge, dynamische en duurzame wijk Schuytgraaf in Arnhem. Met optimale ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort creëren wij hier samen met u echt uw thuis.
 

Belangstelling nieuwbouw Thuis aan de Weide

Heeft u belangstelling voor een woning in Thuis aan de Weide? U heeft de mogelijkheid om uw voorkeur voor 1 of meerdere woningen aan te geven op basis van het huidige ontwerp en koopsommen door u in te schrijven via het inschrijfformulier op onze website. De presale heeft inmiddels plaatsgevonden en alle woningen staan onder optie. Echter: het kan natuurlijk zijn dat er toch nog woningen beschikbaar komen. U kunt zich daarom nog steeds inschrijven als reservekandidaat en wordt benaderd wanneer er een bouwnummer beschikbaar is.
 

Stand verkoop

Medio juni zullen de eerste verkoopgesprekken plaats vinden. Uit de gesprekken kan uiteraard naar voren komen dat bepaalde kandidaten toch niet overgaan tot koop van een woning. Dan zullen wij uiteraard de volgende kandidaten op de reservelijst alsnog benaderen. Er is geen volgorde van reservekandidaten die worden opnieuw geloot/ toegewezen zodra er een afvaller is.
 

Laatste woning onder optie

Momenteel staat de laatste woning van Thuis aan de Weide onder optie. 

SCHRIJF JE IN!

Dan hoor je het als eerste als er
nieuws is over Buurt aan de Weide