Erf aan de Weide

Erf aan de Weide gaat verder

In Buurt aan de Weide verrijzen steeds meer kleine deelbuurtjes die allemaal een dorps karakter krijgen met veel variatie in woningtypen en architectuur. Eén van deze deelbuurtjes is Erf aan de Weide. Begin dit jaar gingen de 27 woningen van Fase 2 in verkoop en die zijn allemaal verkocht. Maar Erf aan de Weide gaat natuurlijk verder met fase 3. Comfortabel, compleet, onderhoudsvriendelijk  en energiezuinig: dat zijn de kenmerken van de woningen in Erf aan de Weide fase 3. In totaal komen er 12 verschillende typen woningen en wij zijn heel benieuwd naar welk type jouw voorkeur uitgaat.

 

Fase 3

Buurt aan de Weide wordt het nieuwste stukje Schuytgraaf. Een groen veld, waar in plukjes kleine buurtjes gaan verrijzen die allemaal een dorps karakter krijgen met veel variatie in woningtypen en architectuur. 

Begin dit jaar gingen de 27 woningen van Erf aan de Weide Fase 2 in verkoop. Inmiddels is Fase 2 uitverkocht, maar we hebben goed nieuws. Erf aan de Weide Fase 3 zal op 5 december 2018 online in verkoop gaan. Er zullen 25 woningen gerealiseerd worden, variërend van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, langgevelboerderijwoningen en vrijstaande woningen. Hiervan zal in ieder geval één woning het volledige woonprogramma op de begane grond krijgen.

Volop leefruimte, royale tuinen en een klassieke architectuur maken van Erf aan de Weide een bijzondere leefplek in het groen. Waar rust en ruimte centraal staan en waar jij volop mee kunt denken over hoe jouw toekomstige huis eruit gaat zien.

Op 8 december organiseren we een verkoopinformatiemoment in het informatiecentrum Schuytgraaf van 11.00 uur tot 13.00 uur. Wil je in aanmerking komen voor de woning van jouw dromen? Maak dan nu al je eigen account aan en geef je favoriete bouwnummer door.

Informatiecentrum Schuytgraaf
MFC Omnibus
Pallas Atheneplein 2
6846 XA Arnhem

Ga naar de projectwebsite

 

 

Fase 3

 

 

 

 

 

SCHRIJF JE IN!

Dan hoor je het als eerste als er
nieuws is over Buurt aan de Weide